Tijdlijnfoto's

Cafe-Restaurant Jachthaven Termunterzijl

zaterdag 11 januari<br />
DARTTOERNOOI <br />
aanvang; 19:30<br />
met prijzen voor winnaars en verliezersronde !<br />
inleg € 3,-

zaterdag 11 januari
DARTTOERNOOI
aanvang; 19:30
met prijzen voor winnaars en verliezersronde !
inleg € 3,-

LIKE AND SHARE ACTIE !!<br />
Bij 1000 like's verloten wij een geheel verzorgt diner voor 2 personen. <br />
Ga naar de facebook site,cafe-restaurant jachthaven termunterzijl ,om te like and share , om je stem mee te laten tellen.<br />
<a href="http://www.cafe-restaurantjachthaven.nl" target="_blank">www.cafe-restaurantjachthaven.nl</a>

LIKE AND SHARE ACTIE !!
Bij 1000 like's verloten wij een geheel verzorgt diner voor 2 personen.
Ga naar de facebook site,cafe-restaurant jachthaven termunterzijl ,om te like and share , om je stem mee te laten tellen.
www.cafe-restaurantjachthaven.nl

Vol trots kunnen wij meedelen dat wij vanaf heden de nieuwe havenmeester zijn van jachthaven Termunterzijl. <br />
Wij verwelkomen u komend vaarseizoen graag bij ons in de haven. <br />
Inlichtingen over ligplaatsen in binnen en buiten haven, brugsleutels , en alle andere haven zaken kunt u van af heden contact opnemen onder nummer 06-22735613.

Vol trots kunnen wij meedelen dat wij vanaf heden de nieuwe havenmeester zijn van jachthaven Termunterzijl.
Wij verwelkomen u komend vaarseizoen graag bij ons in de haven.
Inlichtingen over ligplaatsen in binnen en buiten haven, brugsleutels , en alle andere haven zaken kunt u van af heden contact opnemen onder nummer 06-22735613.

Oldtimer groep met oude fiatjes <br />
Lekker op terras aan het water bij café restaurant jachthaven termunterzijl

Oldtimer groep met oude fiatjes
Lekker op terras aan het water bij café restaurant jachthaven termunterzijl

Wil u met kerst betaalbaar uit eten met uitstekende kwaliteit ! Wij bieden ons kerstbuffet aan voor €22,50 per persoon !!! Voor deze prijs eet u met 2 personen voor €45 euro. Een prijs waar u elders per persoon voor betaald ,of meer !!  <br />
Reserveer op tijd, want vol is vol !!

Wil u met kerst betaalbaar uit eten met uitstekende kwaliteit ! Wij bieden ons kerstbuffet aan voor €22,50 per persoon !!! Voor deze prijs eet u met 2 personen voor €45 euro. Een prijs waar u elders per persoon voor betaald ,of meer !!
Reserveer op tijd, want vol is vol !!

Ook zijn wij deze avond natuurlijk gewoon open als je een drankje wilt komen drinken zonder dat je meedoet met de 35 euro borrel!!

Ook zijn wij deze avond natuurlijk gewoon open als je een drankje wilt komen drinken zonder dat je meedoet met de 35 euro borrel!!

Voorbereiding voor kerst in volle gang. <br />
Café restaurant jachthaven Termunterzijl

Voorbereiding voor kerst in volle gang.
Café restaurant jachthaven Termunterzijl

Namens Marco , Henny en alle medewerkers van café restaurant jachthaven

Namens Marco , Henny en alle medewerkers van café restaurant jachthaven

Vanaf heden hebben wij ook in de jachthaven van termunterzijl gratis wifi. !!!

Vanaf heden hebben wij ook in de jachthaven van termunterzijl gratis wifi. !!!

Bij ons , echte kibbeling gemaakt van kabeljauw. !!!!!!! <br />
<br />
Het verhaal kibbeling<br />
 <br />
Meer dan de helft van alle kibbeling die over de toonbank gaat verdient die naam niet . De onkunde bij veel verkopers is schrijnend .Kibbeling word te vaak gebruikt als het afvoerputje van de gemiddelde viszaak,zo blijkt uit een test . Waar is de kabeljauw in de kibbeling eigenlijk gebleven?<br />
<br />
Voordat hij op pad gaat vermoedt de keurmeester wel dat hij her en der iets zal aantreffen dat de toets der kritiek niet geheel kan doorstaan .Op meer dan de helft van de bezochte adressen kan de gekochte kibbeling zo de afvalbak in .Een aantal kan er nog net mee door en gelukkig is er ook nog sprake van een beperkt aantal zaken dat gewoon kwaliteit verkoopt .Kwaliteit loont altijd .Je moet niet iets verkopen dat je zelf niet lust.<br />
 <br />
””Het gebrek aan vakmanschap is schrijnend . Dat blijkt al jaren bij de haring , maar nu dus ook bij de kibbeling.<br />
<br />
Er is iets heel erg structureel mis in de visbranche.”Overdreven woorden van een man die met bijna 40 jaar ervaring in de vis zijn sporen heeft verdiend?Nee integendeel. wie met de keurmeester een kijkje neemt ,valt van de ene verbazing in de andere .Is kibbeling op zich een eenvoudig product? Je neemt wat stukjes vis , haalt ze door een beslag en bakt ze in de olie knapperend bruin .Kruiden eroverheen ,eventueel dippen in een sausje en smullen maar.<br />
<br />
Was het maar zo eenvoudig. Een goede kibbeling begint met een goed stukje vis . Het beste is kabeljauw . Toch kiezen de meeste visdetaillisten daar niet voor . De reden die zij daarvoor geven luidt in enigszins andere bewoordingen steeds hetzelfde : “kabeljauw is veel te duur geworden “,”er is helemaal geen kabeljauw meer te krijgen “of” kabeljauw word al jaren niet meer als kibbeling verkocht.”<br />
<br />
Met alle respect , deze visboeren kletsen gewoon uit hun nek . De waarheid is dat zij niet kiezen voor kwaliteit maar gaan voor het geld .De winstmarges op de goedkopere zwarte of witte pollack , een andere naam voor koolvis zijn gewoon groter . Het opmerkelijke is dat de consument in de winkel of bij de kraam echter altijd de zelfde prijs betaald . Gemiddeld betaalde we voor 100 gram kibbeling het zelfde bijna als voor de pollack.<br />
<br />
Keurmeester :”verse vis die te lang blijft liggen word eerst zuur door vorming van melkzuurbacterien. Weer een stadium verder vormt zich ammoniak en is de vis dus bedorven ,Het aardige is echter dat bij het goed knapperig doorbakken, zodat het visvocht verdwijnt, en het toevoegen van veel kruiden en een sausje hier weinig van gemerkt word bij het eten.<br />
<br />
Kibbeling is dus voor vele de ideale manier om relatief slechte vis die eigenlijk in de afvalbak hoort toch nog aan de man te brengen .Het viel ons dan ook op dat als de aanblik van de verse? vis in de etalage bedenkelijk was de, kibbeling van matige kwaliteit was.<br />
<br />
Gelukkig bestaat niet de hele vis branche uit knoeiers of prutsers ,en zijn er ook die wel op een goede manier met hun vak bezig zijn .Waar mooi opgemaakte etalages je uit nodigen om nog meer verleidelijke visproducten te kopen en waar goed en fris uitziende verse vis ligt dat goed verkocht word ,is de kans heel groot dat de kibbeling er ook van goede kwaliteit is.<br />
<br />
Een goed portie kibbeling is bij voor keur van kabeljauw en mooi bruin gebakken en niet te zwaar gekruid en sappig en mals zodat de smaak van de vis nog thuis te brengen is.<br />
<br />
Vis is een lekker en fantastisch voedingsmiddel dat goed is voor de mens .en de detaillist die het goed doet schept kansen .Zoals het er nu echter uitziet bij vele zijn ze bezig met het in gooien van hun eigen ramen ,want de klant die eenmaal na het betalen kennis heeft genomen van de kwaliteit zal zich de volgende keer wel eerst bedenken .<br />
Het verhaal kibbeling

Bij ons , echte kibbeling gemaakt van kabeljauw. !!!!!!!

Het verhaal kibbeling

Meer dan de helft van alle kibbeling die over de toonbank gaat verdient die naam niet . De onkunde bij veel verkopers is schrijnend .Kibbeling word te vaak gebruikt als het afvoerputje van de gemiddelde viszaak,zo blijkt uit een test . Waar is de kabeljauw in de kibbeling eigenlijk gebleven?

Voordat hij op pad gaat vermoedt de keurmeester wel dat hij her en der iets zal aantreffen dat de toets der kritiek niet geheel kan doorstaan .Op meer dan de helft van de bezochte adressen kan de gekochte kibbeling zo de afvalbak in .Een aantal kan er nog net mee door en gelukkig is er ook nog sprake van een beperkt aantal zaken dat gewoon kwaliteit verkoopt .Kwaliteit loont altijd .Je moet niet iets verkopen dat je zelf niet lust.

””Het gebrek aan vakmanschap is schrijnend . Dat blijkt al jaren bij de haring , maar nu dus ook bij de kibbeling.

Er is iets heel erg structureel mis in de visbranche.”Overdreven woorden van een man die met bijna 40 jaar ervaring in de vis zijn sporen heeft verdiend?Nee integendeel. wie met de keurmeester een kijkje neemt ,valt van de ene verbazing in de andere .Is kibbeling op zich een eenvoudig product? Je neemt wat stukjes vis , haalt ze door een beslag en bakt ze in de olie knapperend bruin .Kruiden eroverheen ,eventueel dippen in een sausje en smullen maar.

Was het maar zo eenvoudig. Een goede kibbeling begint met een goed stukje vis . Het beste is kabeljauw . Toch kiezen de meeste visdetaillisten daar niet voor . De reden die zij daarvoor geven luidt in enigszins andere bewoordingen steeds hetzelfde : “kabeljauw is veel te duur geworden “,”er is helemaal geen kabeljauw meer te krijgen “of” kabeljauw word al jaren niet meer als kibbeling verkocht.”

Met alle respect , deze visboeren kletsen gewoon uit hun nek . De waarheid is dat zij niet kiezen voor kwaliteit maar gaan voor het geld .De winstmarges op de goedkopere zwarte of witte pollack , een andere naam voor koolvis zijn gewoon groter . Het opmerkelijke is dat de consument in de winkel of bij de kraam echter altijd de zelfde prijs betaald . Gemiddeld betaalde we voor 100 gram kibbeling het zelfde bijna als voor de pollack.

Keurmeester :”verse vis die te lang blijft liggen word eerst zuur door vorming van melkzuurbacterien. Weer een stadium verder vormt zich ammoniak en is de vis dus bedorven ,Het aardige is echter dat bij het goed knapperig doorbakken, zodat het visvocht verdwijnt, en het toevoegen van veel kruiden en een sausje hier weinig van gemerkt word bij het eten.

Kibbeling is dus voor vele de ideale manier om relatief slechte vis die eigenlijk in de afvalbak hoort toch nog aan de man te brengen .Het viel ons dan ook op dat als de aanblik van de verse? vis in de etalage bedenkelijk was de, kibbeling van matige kwaliteit was.

Gelukkig bestaat niet de hele vis branche uit knoeiers of prutsers ,en zijn er ook die wel op een goede manier met hun vak bezig zijn .Waar mooi opgemaakte etalages je uit nodigen om nog meer verleidelijke visproducten te kopen en waar goed en fris uitziende verse vis ligt dat goed verkocht word ,is de kans heel groot dat de kibbeling er ook van goede kwaliteit is.

Een goed portie kibbeling is bij voor keur van kabeljauw en mooi bruin gebakken en niet te zwaar gekruid en sappig en mals zodat de smaak van de vis nog thuis te brengen is.

Vis is een lekker en fantastisch voedingsmiddel dat goed is voor de mens .en de detaillist die het goed doet schept kansen .Zoals het er nu echter uitziet bij vele zijn ze bezig met het in gooien van hun eigen ramen ,want de klant die eenmaal na het betalen kennis heeft genomen van de kwaliteit zal zich de volgende keer wel eerst bedenken .
Het verhaal kibbeling

Mooi lente weer. Terras is weer geopend en vernieuwd met nieuwe tafels. Binnenkort de teak houten banken en tafels er weer bij en laat de zomer dan maar komen😊

Mooi lente weer. Terras is weer geopend en vernieuwd met nieuwe tafels. Binnenkort de teak houten banken en tafels er weer bij en laat de zomer dan maar komen😊

Invaart steigers is begonnen. <br />
Vanaf dinsdag 28 maart weer toegankelijk voor passanten en vaste liggers in DE jachthaven van het noorden.

Invaart steigers is begonnen.
Vanaf dinsdag 28 maart weer toegankelijk voor passanten en vaste liggers in DE jachthaven van het noorden.

Aanmelden via Facebook of tel0596-601356

Aanmelden via Facebook of tel0596-601356

Volg ons

Website door SiteGeny